Πασχαλινά Δέματα Αγάπης

Σχόλια 0
11/04/2023
Πασχαλινά Δέματα Αγάπης

Τη Μεγάλη Δευτέρα, 11 Απριλίου, με τις ευλογίες και το ανύστακτο ενδιαφέρον του Σεβασμιώτατου Ποιμενάρχη μας, κ. ΒΑΡΝΑΒΑ, μια όμορφη και μακρά Παράδοση συνεχίστηκε!

Στο Συσσίτιο της Ενορίας “ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ” στην αυλή του Αγίου Αθανασίου 350 Δέματα Αγάπης μοιράστηκαν σε ισάριθμες αναγκεμένες οικογένειες!

Για να πραγματοποιηθεί όλη αυτή η προσπάθεια με επιτυχία πολλοί κουράστηκαν, εργάστηκαν, πρόσφεραν από γεμάτη αγάπη καρδιά “γέμισαν τα χέρια μας”!

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε:

  • στην εταιρεία ΤΙΤΑΝ, στον Διευθυντή, κ. Νικολάου και σε όλους τους συνεργάστες του για την συμβολή τους στην προσπάθειά μας αυτή.
  • στην HellenIQ Energy (Ελληνικά Πετρέλαια), οι οποίοι προσέφεραν όλα τα αυγά, αλλά και για την πολύ όμροφη κίνηση, στελέχη τους να μαγειρέψουν για το Συσσίτιο, την Παρασκευή  7 Απριλίου.
  • στους ομογενείς από την Αμερική, κ. Clifton Russo, Χρήστο Ροζέα και Αναστάσιο Fragia, οι οποίοι για μια ακόμη φορά προσέφεραν τρόφιμα για τα Πασχαλινά Δέματα.
  • στην κ. Δήμητρα Γερογιάννη, Συντονίστρια Εθελοντισμού του Εθνικού Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης και Αλληλεγγύης της Ακαδημίας Εθελοντισμου HelpHellas για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για την προσφορά της σε τρόφιμα.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε τέλος και σε όλους τους Ενορίτες και τις Ενορίτισσες, αλλά και σε όλους τους φίλους της Ενορίας, οι οποίοι κάθε χρόνο, για πολλά-πολλά χρόνια, μας γεμίζουν τα χέρια, ώστε τα Δέματα να γίνονται όλο και πιο πλούσια!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ!

Καλή Ανάσταση!

Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.