Κυριακή των Προπατόρων στον Ι. Ν. Ευαγγελισμού και Διανομή Δεμάτων Αγάπης

Σχόλια 0
19/12/2022
Κυριακή των Προπατόρων στον Ι. Ν. Ευαγγελισμού και Διανομή Δεμάτων Αγάπης

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου είχαμε την εξαιρετική τιμή και χαρά να Ιερουργήσει στον Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. ΒΑΡΝΑΒΑΣ, όπως παραδοσιακά γίνεται εδώ και πολλά χρόνια!

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε γλαφυρά τον Θείο Λόγο στον κατάμεστο από πιστούς Ναό, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου, στο συσσίτιο “ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ”, όπου και μοίρασε τα 300 Χριστουγεννιάτικα ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ σε ισάριθμες αναγκεμένες οικογένειες. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του Ιδρύματος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, αλλά και των Ελληνικών Πετρελαίων (HelleniQ Energy).

Θερμές οι ευχαριστίες μας προς το Ίδρυμα Παπαγεωργίου, τα Ελληνικά Πετρέλαια και την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, της οποίας ο Ηγούμενος Αρχιμανδρίτης Εφραίμ για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας και έστειλε τόνους τροφίμων για τα Χριστουγεννιάτικα Δέματα, αλλά και για την περαιτέρω λειτουργία του Συσσιτίου.


Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.