Θεατρική Παράσταση: Τα Χριστούγεννα που περιμέναμε

Σχόλια 0
19/12/2022
Θεατρική Παράσταση: Τα Χριστούγεννα που περιμέναμε

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των Συναντήσεων για την οικογένεια… αντί Χριστουγεννιάτικης γιορτής… το θεατρικό Εργαστήρι της Κατακόμβης ανέβασε την ιδιαίτερη θεατρική παράσταση “Τα Χριστούγεννα που περιμέναμε”.

Διαβάζουμε, από το σημείωμα του προγράμματος:

Σχέσεις… Φωτιά… Συγγενικές, φιλικές, αδελφικές, συζυγικές, γονιών-παιδιών, παιδιών-γονιών. Σχέσεις… Τις χτίζουμε πετρούλα-πετρούλα, από τα θεμέλια, με κόπο… τις γιγαντώνουμε… και ξαφνικά γκρεμίζονται! Σχέσεις που μας φέρνουν δίπλα-δίπλα. Σχέσεις που μας προχωράνε χέρι-χέρι. Σχέσεις που βρισκόμαστε απέναντι ή πλάτη με πλάτη. Σχέσεις που μας κατεβάζουν το κεφάλι. Σχέσεις που απλά μας καθρεφτίζουν. Σχέσεις που δε μας κοιτάζουν στα μάτια. Γιατί αν μας κοίταζαν, θα μας έβλεπαν. Θα βλέπανε τα “θέλω”, τις ανησυχίες, τους φόβους, τις αγωνίες, τις αλήθειες, τα ελαττώματα και τα προτερήματά. Θα μας έβλεπαν, αλλά θα βλέπαμε κι εμείς. Φέτος τα Χριστούγεννα ας μη μείνουμε μόνο στα λαμπάκια των δέντρων, των μπαλκονιών και των δρόμων. Ας αφήσουμε τον μικρό Χριστό ν’ ανάψει τα λαμπάκια της ψυχής μας. Και τότε… σίγουρα θα δούμε και θα ζήσουμε όλοι τα Χριστούγεννα που περιμένουμε!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Καλά κι Ευλογημένα Χριστούγεννα!


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.