Διανομή Πασχαλινών Δεμάτων

Σχόλια 0
24/04/2021
Διανομή Πασχαλινών Δεμάτων

Το Σάββατο του Λαζάρου 24 Απριλίου 2021 μια παράδοση πάρα πολλών χρόνων συνεχίστηκε και φέτος!

Στην αυλή του Αγίου Αθανασίου πάνω από 300 αναγκεμένοι αδελφοί μας παρέλαβαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. ΒΑΡΝΑΒΑ το “ασήκωτο” Πασχαλινό Δέμα Αγάπης, για να γεμίσει όσο γίνεται περισσότερο το Πασχαλινό τους τραπέζι.

Ένας “στρατός” κυριών της Διακονίας Αγάπης της ενορίας αφού ετοίμασαν τα Δέματα, τα προσέφεραν σε πολύ λίγο χρόνο, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Εκτός από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νικολάου και τον κ. Σελεγγίδη από την εταιρεία ΤΙΤΑΝ – που σημαντικά βοήθησε στην προσπάθεια αυτή – οι οποίοι όντας παρόντες, διαπίστωσαν και τα ίδια τους τα μάτια το έργο που επιτελείται από τη Διακονία Αγάπης της Ενορίας.

Ευχαριστούμε πολύ και τους πολλούς “ανώνυμους”, οι οποίοι είτε από το περίσσευμα, είτε ακόμη περισσότερο από το υστέρημά τους, “γεμίζουν τα χέρια” της τοπικής εκκλησίας για να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί σε όσους το χρειάζονται!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Καλή Ανάσταση!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.