Πασχαλινά Δέματα Αγάπης

Σχόλια 0
20/04/2022
Πασχαλινά Δέματα Αγάπης

Τη Μεγάλη Τετάρτη, στην Αυλή του Αγίου Αθανασίου, έξω από το Συσσίτιο “ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ”, μια μακρά Παράδοση συνεχίστηκε! Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. ΒΑΡΝΑΒΑΣ μοίρασε πάνω από 300 πλούσια Δέματα Αγάπης σε αναγκεμένους αδερφούς μας για να γεμίσει όσο γίνεται περισσότερο το Πασχαλινό τους τραπέζι!

Φέτος, εκτός από τους αδερφούς μας του Ευόσμου, Δέματα Αγάπης μοιράστηκαν και στις οικογένειες από την Ουκρανία, οι οποίες εδώ και καιρό φιλοξενούνται σε δομές της Τοπικής μας Εκκλησίας και στον Ξενώνα Αγάπης “Το Σπίτι των Αγγέλων”.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά την τσιμεντοβιομηχανία ΤΙΤΑΝ και όλους τους χορηγούς – επώνυμους και ανώνυμους – που προσέφεραν με αγάπη είτε τρόφιμα, είτε χρήματα για αγορά τροφίμων για τα Δέματα αυτά, αλλά και τους πολλούς εθελοντές και τις Κυρίες της Διακονίας Αγάπης του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου, οι οποίες με μεράκι επιμελήθηκαν για μια χρονιά ακόμη την ετοιμασία όλων αυτών των Δεμάτων.

Επιπλέον, ευχήθηκε σε όλους

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.