Δέματα Αγάπης για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων… εν μέσω πανδημίας

Σχόλια 0
19/12/2020
Δέματα Αγάπης για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων… εν μέσω πανδημίας

Η Πανδημία συνεχίζεται… Οι Εκκλησίες κλειστές… αλλά η αγάπη της Τοπικής Εκκλησίας, αλλά κι όλου του κόσμου που την “αγκαλιάζει” συνεχίζει ανεξάντλητη!

Εν μέσω Πανδημίας, άνοιξε η Αυλή του Αγίου για να υποδεχτεί όλους αυτούς που φέτος ακόμη περισσότερο έχουν δεχτεί τις οικονομικές συνέπειες της Πανδημίας.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ. Βαρνάβας ανέβηκε στον Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου, στο Ενοριακό Συσσίτιο “ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ”, για να μοιράσει 350 Χριστουγεννιάτικα Δέματα στους αναγκεμένους αδερφούς μας.

Λίγο διαφορετικά φέτος… τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις απαραίτητες φυσικές αποστάσεις… γιατί οι καρδιές είναι ακόμη πιο κοντά τώρα!

Στην πιο δύσκολη εποχή, όλοι όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εκκλησίας πήραν το πιο πλούσιο και βαρύ δέμα για να γεμίσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν επώνυμους και ανώνυμους – που τους γνωρίζει όμως ο Θεός – τόσο για την προσφορά, όσο και για τη διακονία.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.