“Τ’ αστέρι πήγαινε μπροστά”

Σχόλια 0
17/12/2020
“Τ’ αστέρι πήγαινε μπροστά”

Φέτος, λόγω των υγειονομικών συνθηκών, οι Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και όλων των γιορτών του Δωδεκαημέρου, θα είναι διαφορετικές από αυτές που είχαμε συνηθίσει…

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε την Καραντίνα να μας τις χαλάσει…

Επιστρατεύσαμε φαντασία, δημιουργικότητα και πάνω από όλα καλή διάθεση και φροντίσαμε να τις ομορφύνουμε… όσο γίνεται… διαδικτυακά.

Από τη Σάββατο 19 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου έχουμε ετοιμάσει πολλές αφορμές επικοινωνίας και ψυχαγωγίας… Πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις στο πνεύμα των Αγίων αυτών ημερών.

Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα μέχρι και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου εδώ, ενώ σύντομα θα συμπληρωθεί το πρόγραμμα και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου:

* Οι Εκδηλώσεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα θα μεταδοθούν ΖΩΝΤΑΝΑ από το www.katakomvi.gr

** Όλες οι υπόλοιπες εκδηλώσεις (που είναι σημειωμένες με μικρά γράμματα) θα πραγματοποιούνται ΖΩΝΤΑΝΑ (και μόνο τη συγκεκριμένη ώρα) μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Μπορείτε να βρείτε το σύνδεσμο πατώντας εδώ (Meeting ID: 964 6468 4074 – Passcode: 179046)

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.