Πάμε Κατασκήνωση… Μένουμε ασφαλείς!

Σχόλια 0
01/07/2020
Πάμε Κατασκήνωση… Μένουμε ασφαλείς!

Μένουμε ασφαλείς… Αυτή είναι η φράση που ακούγεται συνεχώς τους τελευταίους μήνες!

Αυτό φροντίζουμε και για τις 2 κατασκηνωτικές περιόδους του φετινού καλοκαιριού!

Για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς, ακολουθούμε πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά στις κατασκηνώσεις, αλλά κάνουμε και κάτι επιπλέον, για να θυμίζει η κατασκήνωση όσο γίνεται περισσότερο την Κατασκήνωση που ξέρουμε και αγαπούμε.

Αυτό το “παραπάνω” που ζητούμε φέτος, αφορά στην πιο κατάλληλη μέθοδο ανίχνευσης του καινούριου κορονοϊού, τον μοριακό έλεγχο… για τον οποίο φρόντισε η κατασκήνωση να εξασφαλίσει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή, ώστε να είναι προσιτό σε όλους!

Με τον τρόπο αυτό η Κατασκήνωση θα λειτουργήσει ως κλειστή ελεγχόμενη και ελεγμένη δομή, για να έχουμε περισσότερη ευελιξία και να λειτουργούμε “σχεδόν κανονικά”.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, ανώδυνη, αναίμακτη και διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα. Δύο μέρες πριν την αναχώρηση θα γίνει η δειγματοληψία στην Κατακόμβη, με σχετική προηγούμενη συνεννόηση και ειδοποίηση. Με μια “μπατονέτα” λαμβάνεται υλικό από το πίσω μέρος του στόματος και τοποθετείται σε ειδικό υγρό σε κατάλληλο σωληνάκι.

Ο Μοριακός έλεγχος θα γίνει από διαπιστευμένο εργαστήριο μοριακής γενετικής, το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, παρακαλούμε στείλτε email στο info@katakomvi.gr ή αν νομίζετε ότι αφορά περισσότερο κόσμο, γράψτε κάποιο σχόλιο ως ερώτηση παρακάτω.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.