Κατασκηνώσεις 2020 – Επικαιροποίηση

Σχόλια 2
26/06/2020
Κατασκηνώσεις 2020 – Επικαιροποίηση

Η Κατασκήνωση “Ευλογημένο Καταφύγιο – Άξιον Εστί” στη Μακρυνίτσα Σιδηροκάστρου ήδη έχει «μεταμορφωθεί» και συνεχώς γίνεται ακόμη πιο όμορφη, άνετη και ασφαλής! Καινούριοι χώροι φιλοξενίας, νέοι χώροι υγιεινής και καινούριο στέγαστρο στο Εκκλησάκι, ήδη ολοκληρώνονται σε λίγο.

Φέτος, εν μέσω πανδημίας, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά! Εκ των πραγμάτων βρισκόμαστε κι εμείς σε “μερική” κανονικότητα, γεγονός που επηρεάζει και το φετινό μας καλοκαίρι στην Κατασκήνωση.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι Αγοριών και Κοριτσιών Δημοτικού και Γυμνασίου, για λόγους ασφάλειας, φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν. Κρατήστε όμως “όρεξη” και διάθεση για το επόμενο καλοκαίρι!

Φέτος θα πραγματοποιηθούν 2 Κατασκηνωτικές Περίοδοι:

  • 3-10 Αυγούστου για Αγόρια που τελείωσαν την Γ’ Γυμνασίου έως και Απόφοιτους Λυκείου
  • 11-18 Αυγούστου για Κορίτσια που τελείωσαν την Γ’ Γυμνασίου έως και Απόφοιτους Λυκείου

Η διαδικασία των εγγραφών φέτος είναι διαφορετική.

Υπάρχουν Ηλεκτρονικές Φόρμες προεγγραφών (μία για κάθε περίοδο) στις οποίες έχουν ενσωματωθεί και οι πληροφορίες που αφορούν στην Υγεία των παιδιών.

Μετά τη λήξη των προεγγραφών, οι γονείς/κηδεμόνες θα ειδοποιηθούν με SMS για να ολοκληρώσουν την εγγραφή των παιδιών τους, καταβάλλοντας ταυτόχρονα και μέρος ή όλο το ποσό συμμετοχής. Τότε θεωρείται ολοκληρωμένη η εγγραφή του παιδιού!

Φέτος το χρηματικά ποσά συμμετοχής για κάθε Κατασκηνωτική Περίοδο είναι αισθητά μειωμένα. Συγκεκριμένα:

  • €40 για παιδιά που ανήκουν σε πολύτεκνες, τρίτεκνες ή μονογονεϊκές οικογένειες
  • €50 για παιδιά που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες.

Σε περίπτωση ανάγκης διαφορετικής οικονομικής διευθέτησης (και για αγόρια και για κορίτσια), παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον π. Ιωάννη Μεχτερίδη.

Προσπαθώντας να τηρήσουμε και με το παραπάνω το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που αφορά στις Παιδικές Κατασκηνώσεις, η Κατασκήνωση ζητά ως προαπαίτηση εγγραφής, για να λειτουργεί ως ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΟΜΗ, να γίνει ΜΟΡΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ για τον νέο Κορονοϊό σε ΟΛΟΥΣ. Για το λόγο αυτό έχει ήδη εξασφαλιστεί συνεργασία με Εργαστήριο Μοριακής Γενετικής, σε πολύ χαμηλή τιμή, ενώ οι δειγματοληψίες θα γίνουν στην Κατακόμβη λίγο πριν την έναρξη των Περιόδων, με σχετική ενημέρωση και επικοινωνία.

Μπορείτε να βρείτε την Ηλεκτρονική Φόρμα Προεγγραφής για τα Αγόρια εδώ.

Μπορείτε να βρείτε την Ηλεκτρονική Φόρμα Προεγγραφής για τα Κορίτσια εδώ.

Καλή και ασφαλή Κατασκήνωση!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.