Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας με τους Καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου

Σχόλια 0
06/09/2017
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας με τους Καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας, είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει στις Κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις του “Ευλογημένου Καταφυγίου – Άξιον Εστί” στη Μακρυνίτσα Σιδηροκάστρου τη Διευθύντρια, τους Υποδιευθυντές και τους περισσότερους από τους Καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου. Ο Σεβασμιώτατος και προ και κατά τη διάρκεια και μετά το γεύμα συνομίλησε με εγκαρδιότητα με τους εκπαιδευτικούς για προβλήματα τα δικά τους, του σχολείου και της εκπαίδευσης, τους δήλωσε για άλλη μια φορά την αμέριστη συμπαράστασή του στο δύσκολο έργο τους και τους διένειμε δώρα.

Αμέσως μετά οι εκπαιδευτικοί κατευθύνθηκαν στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, στο ιστορικό αυτό του 13ου αιώνα και πανέμορφο Μοναστήρι, όπου ξεναγήθηκαν και δέχτηκαν τα λόγια, την αγάπη και τη φιλοξενία της Γερόντισσας Φεβρωνίας και της συνοδείας αυτής.

Το βράδυ της ίδια μέρας οι εκπαιδευτικοί μας, γύρισαν με τις καρδιές γεμάτες από εμπειρίες και ομορφιά, από την εκδρομή αυτή.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Και σε άλλα με υγεία!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.