16η Επιστημονική Ημερίδα Θεολόγων Καθηγητών της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Σχόλια 0
05/03/2024
16η Επιστημονική Ημερίδα Θεολόγων Καθηγητών της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Μετά από “σιωπή” 4 χρόνων λόγω πανδημίας, συνεχίστηκε η πραγματοποίηση των Επιστημονικών Ημερίδων Θεολόγων Καθηγητων Γυμνασίων και Λυκείων της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, ημερίδες οι οποίες έχουν καταστεί πλέον θεσμός.
Η φετινή, 16η Ημερίδα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Ηλιουπόλεως, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Γενικό θέμα της ημερίδας ήταν: “Ο Θεολόγος στήν εποχή των νέων τεχνολογιών”, με εξαιρετικές εισηγήσεις από τους κ. Πέτρο Παναγιωτόπουλο, Φυσικό, Αναπληρωτή Καθηγητή Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. και κ. Βασιλική Μητροπούλου, Καθηγήτρια Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Μετά την ανάγνωση των μηνυμάτων του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, του Υπουργού Παιδείας, κ. Κυριάκου Πιερακάκη και του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων Γεωργίου Καλαντζή, χαιρέτισαν την εκδήλωση ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Κόπτσης και οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Ρουμπίδης και κ. Ζωή Βαζούρα, αντίστοιχα.
Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας κήρυξε την έναρξη της Ημερίδας, οι εργασίες της οποίας- κατά γενική ομολογία – στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Και το πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ.


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.