Χριστουγεννιάτικα Δέματα Αγάπης

Σχόλια 0
21/12/2023
Χριστουγεννιάτικα Δέματα Αγάπης

Στο Συσσίτιο “ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ” της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Ευόσμου, την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 μοιράστηκαν 350 Δέματα Αγάπης σε ισάριθμες αναγκεμένες οικογένειες. Η όμορφη αυτή παράδοση συνεχίστηκε, κάτω από το ανύστακτο ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. ΒΑΡΝΑΒΑ, συμπαρασύροντας με την αγάπη του πολλούς επώνυμους και ανώνυμους.

Ειλικρινείς ευχαριστίες οφείλουμε:

  • Στην HellenIQ Energy (Ελληνικά Πετρέλαια) για τη μεγάλη προσφορά σε τρόφιμα, αλλά και για τη συνέχεια της δικής τους παράδοσης, στελέχη του ομίλου να μαγειρέψουν για μια ακόμη φορά για το Συσσίτιο, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.
  • Στους ομογενείς από την Αμερική, κ. Clifton Russo, Χρήστο Ροζέα και Αναστάσιο Fragia, οι οποίοι για μια ακόμη φορά προσέφεραν τρόφιμα για τα Χριστουγεννιάτικα Δέματα Αγάπης.
  • Την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Έρευνας, Ανάδειξης και Προβολής της Εβραϊκής Κληρονομιάς της Καστοριάς και τη δικηγόρο κ. Παναγιώτα Φαρμάκη, για την προσφορά τους σε τρόφιμα.
  • Τις ευγενικές και φιλάνθρωπες κυρίες της Ένωσης Κυριών Δράμας, για το ειλικρινές ενδιαφέρον και τη φροντίδα τους, ώστε να λαμβάνουμε σε μηνιαία βάση μεγάλες ποσότητες τροφίμων και διατακτικές τροφίμων, για τους αναγκεμένους αδερφούς μας.
  • Τον Αντιστράτηγο κ. Σπυρίδωνα Σκλάβο, Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, τον Υποστράτηγο, κ. Χρήστο Μπουλούμπαση, Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης και τον Ταξίαρχο, κ. Γεώργιο Τζήμα, Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, για την προσφορά τους σε τρόφιμα
  • Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου και τον Γέροντα Εφραίμ, που πάντοτε συμπαραστέκονται στον αγώνα της προσφοράς
  • Την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας και τον Γέροντα Ελισσαίο για την πλούσια προσφορά σε τρόφιμα
  • Τον Σύλλογο “Γυναίκες χωρίς σύνορα” για την προσφορά τους σε κοτόπουλα.
  • Τους μαθητές και εκπαιδευτικούς αρκετών σχολείων του Ευόσμου, για την πολύτιμη προσφορά τους σε τρόφιμα
  • Σε όλους τους Ενορίτες και Ενορίτισσες, αλλά και σε όλους τους φίλους της Ενορίας, οι οποίοι – άλλοι από το περίσσευμα και άλλοι από το υστέρημά τους – προσφέροντας έμπρακτη αγάπη, γεμίζουν τα “χέρια” της Ενορίας, ώστε να βοηθά να γίνει πιο “Χριστουγεννιάτικο” το τραπέζι των αναγκεμένων αδερφών μας.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό από την προσφορά των στελεχών της HellenIQ Energy εδώ.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό από τη διανομή των Χριστουγεννιάτικων Δεμάτων Αγάπης εδώ.

Καλά κι Ευλογημένα Χριστούγεννα!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.