Καλοκαιρινή Γιορτή του Παιδικού Σταθμού ΑΝΑΠΝΟΗ

Σχόλια 0
20/06/2023
Καλοκαιρινή Γιορτή του Παιδικού Σταθμού ΑΝΑΠΝΟΗ

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η Καλοκαιρινή Γιορτή του Παιδικού Σταθμού ΑΝΑΠΝΟΗ στην πανέμορφη αυλή του! Στην γιορτή, η οποία ήταν αφιερωμένη στο περιβάλλον και την οικολογία, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να βρίσκεται και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ο οποίος απόλαυσε το εξαιρετικό θεατρικό δρώμενο που παρουσίασαν τα παιδιά, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών του Σταθμού, καθώς και του παιδαγωγού κ. Γιάννη Θεοδώρου.

Στο όμορφο δρώμενο, τα παιδιά απέδωσαν μοναδικά την ιστορία του Νώε και του Κατακλυσμού, βασιζόμενα στη θεματική που είχε όλη η σχολική χρονιά, που αφορούσε στην Οικολογία και το Περιβάλλον.

Η Διευθύντρια του Σταθμού, κ. Μαρία Χορέβα, καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο και τους γονείς των παιδιών και παρέδωσε την όμορφη αυλή στις δασκάλες και τα παιδιά για να παρουσιάσουν όλα όσα με αγάπη ετοίμασαν.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος μίλησε στοργικά στα παιδιά και μοίρασε τα ενθύμια και τα δώρα!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Και του χρόνου!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.