Τραπέζι Αγάπης 2023

Σχόλια 0
15/01/2023
Τραπέζι Αγάπης 2023

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, έπειτα από μια πανδημική παρένθεση δύο ετών, συνεχίστηκε μια ωραία παράδοση που κρατά από πολύ παλιά, το Τραπέζι Αγάπης. Η στολισμένη Κατακόμβη του Ευαγγελισμού υποδέχτηκε με χαρά τους αναγκεμένους αδελφούς που σιτίζονται καθημερινά από το Συσσίτιο “ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ” της Ενορίας, ετοιμάζοντας για όλους ένα πλούσιο γιορτινό δείπνο!

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. ΒΑΡΝΑΒΑ εκπροσώπησε ο Διευθυντής του Γηροκομείο “ΕΣΤΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”, π. Ιωάννης Περιστερίδης, ο οποίος και ευλόγησε τον “Άρτο της Πρωτοχρονιάς”.

Οι κυρίες της Διακονίας Αγάπης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ετοιμάζοντας με πολύ αγάπη όλα τα πεντανόστιμα εδέσματα, ενώ το μουσικό τμήμα της Κατακόμβης έντυσε μουσικά την όμορφη βραδιά, με ένα ωραίο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Στο τέλος όλοι πήραν ένα όμορφο χρήσιμο δώρο και επιπλέον, ένας χρυσός Σταυρός ήταν το δώρο για αυτόν που βρήκε το φλουρί!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά!


Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.