Κατασκηνωτικό Διήμερο Στελεχών

Σχόλια 0
02/10/2022
Κατασκηνωτικό Διήμερο Στελεχών

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, αμέσως μετά την έναρξη των Ενοριακών Φιλικών Συντροφιών, περισσότερα από 50 από τα στελέχη του Ενοριακού Νεανικού Έργου είχαν την ιδιαίτερη χαρά να ανέβουν στην Κατασκήνωση, συνοδευόμενοι από τον π. Ιωάννη Μεχτερίδη. Εκεί τους περίμεναν κυρίες της Διακονίας Αγάπης της Ενορίας, οι οποίες για πολλοστή φορά και με πολλή χαρά ετοίμασαν το λαχταριστό δείπνο… όπως και το πρωινό και το μεσημεριανό της επόμενης ημέρας.

Τα στελέχη μας, μετά το βραδινό φαγητό και την προσευχή στο υπαίθριο προσευχητάρι της Κατασκήνωση, άναψαν την παραδοσιακή Κατασκηνωτική Πυρά και ακολούθησε χορός!

Η Κυριακή ξεκίνησε με Θεία Λειτουργία στον Ναό της Κατασκήνωση, “Άξιον Εστί”, ενώ μετά το πλούσιο πρωινό, ακολούθησε συνάντηση γνωριμίας και προγραμματισμού δραστηριοτήτων.

Τα στελέχη μας αναχώρησαν νωρίς το απόγευμα, με “γεμάτες μπαταρίες” και “αναμμένες μηχανές” για την καινούρια Ιεραποστολική χρονιά που μόλις ξεκίνησε!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

και μερικές γωνιές της κατασκήνωσης σε 360 μοίρες… εδώ.

Καλή αρχή!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.