Ζωντανή Μετάδοση: Διαγωνισμός Ύμνων – Κατασκηνωτική Περίοδος Κοριτσιών Δημοτικού B’

Σχόλια 1
24/07/2022
Ζωντανή Μετάδοση: Διαγωνισμός Ύμνων – Κατασκηνωτική Περίοδος Κοριτσιών Δημοτικού B’

Η φετινή κατασκηνωτική περίοδος των Κοριτσιών είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Έχει γενική ονομασία: Μικρά Ασία… Ματωμένη και Αγία, ενώ οι ονομασίες των 5 ομάδων, με αύξουσα σειρά είναι οι ακόλουθες:

1. Αγία Ελένη της Σινώπης
2. Αγία Μακρίνα
3. Άγιος Πολύκαρπος Σμύρνης
4. Αγία Λυδία Φιλιππησία
5. Άγιος Μάμας

Τί θα γίνει φέτος;
Φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών, η Κατασκήνωση λειτουργεί ακολουθώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που αφορά στις Παιδικές Κατασκηνώσεις.

Με μέριμνα της Κατασκήνωσης, επιπλέον του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ΟΛΟΙ όσοι ανέβηκαν – Προσωπικό, Ομαδάρχισσες ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ – πραγματοποίησαν ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικό Έλεγχο για τον νέο κορονοϊό, τόσο κατά την παραμονή, όσο και τη δεύτερη ημέρα και η Κατασκήνωση λειτουργεί, όσο γίνεται, ως κλειστή δομή.

Φέτος, για μια ακόμη φορά, θα προσπαθήσουμε και πάλι να μεταδώσουμε ΖΩΝΤΑΝΑ τον Μεγάλο Διαγωνισμό των ύμνων, που γίνεται σήμερα Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 μετά τις 9:00 μ.μ., ώστε κι όσοι δεν είναι στην Κατασκήνωση να μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν από το σπίτι.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.