Ο Σεβασμιώτατος με τους φιλοξενούμενούς μας πρόσφυγες από τον πόλεμο της Ουκρανίας

Σχόλια 0
27/03/2022
Ο Σεβασμιώτατος με τους φιλοξενούμενούς μας πρόσφυγες από τον πόλεμο της Ουκρανίας

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Ευαγγελισμού ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. ΒΑΡΝΑΒΑΣ επισκέφθηκε στις δομές φιλοξενίας της Εκκλησίας μας (στην οδό Κασσάνδρου και στην αυλή του Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο) τους πρόσφυγες από τον πόλεμο της Ουκρανίας που φιλοξενούνται εδώ και μέρες από την τοπική μας Εκκλησία…

… Τη Δαρεία και τον αδερφό της Μπογδάνο, την πρεσβυτέρα Ελένη, τον παππού Αλέξανδρο και τη γιαγιά Ναταλία, την άλλη Ελένη, τη Χριστίνα και τα παιδιά Σοφία, Γιάννη και Βαρβάρα.

Ενώ ο Αντώνης, η σύζυγός του Βικτωρία, ο μικρός Μάρκος και η δωδεκάμηνη Αννούλα υποδέχτηκαν τον Σεβασμιώτατο στο “Σπίτι των Αγγέλων” στην αυλή του Αγ. Αθανασίου.

Ο Σεβασμιώτατος χάρισε δώρα σε μικρούς και μεγάλους, συζήτησε μαζί τους, με τη βοήθεια του π. Γεωργίου Εμινίδη που γνωρίζει τη γλώσσα, για την πατρίδα τους, τη ζωή τους εκεί, τον πόλεμο και τον ξεριζωμό και υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή μας. Στέγη, θέρμανση, τροφή, ρουχισμό, φοίτηση σε σχολεία, φάρμακα και γιατρούς και ό,τι άλλο χρειαστούν θα είναι προσφορά της Εκκλησίας. Σ’ αυτούς και σ’ όσους τυχόν χρειαστεί να φιλοξενήσουμε στο μέλλον.

‘Οσο χρειαστεί θα είστε υπό την προστασία της Μητροπόλεώς μας“, τους διαβεβαίωσε ο Σεβασμιώτατος και τα χαμόγελα με δάκρυα ευγνωμοσύνης στόλισαν τα πονεμένα πρόσωπά τους.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.