Συνάντηση ζευγαριών στην Κατασκήνωση

Σχόλια 0
11/09/2021
Συνάντηση ζευγαριών στην Κατασκήνωση

Φέτος, λόγω υγειονομικών συνθηκών, η Κατασκήνωση δεν λειτούργησε ούτε για παιδιά ούτε για κυρίες ούτε για οικογένειες.

Για να κρατηθεί, όμως, μια γεύση Κατασκήνωσης, περισσότερα από 35 ζευγάρια ανέβηκαν στο “Ευλογημένο Καταφύγιο” το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου για να Λειτουργηθούν στο Υπαίθριο Προσευχητάρι και να απολαύσουν έναν χαρισματικό ομιλητή, τον Ψυχίατρο-Ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα, κ. Ιάκωβο Μαρτίδη.

Εννοείται ότι τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ επιπλέον, σε όλους όσοι ανέβηκαν πραγματοποιήθηκε δωρεάν rapid test από την Κατασκήνωση.

Μετά την όμορφη Θ. Λειτουργία, ακολούθησε πρωινό. Στη συνέχεια ο κ. Μαρτίδης γλαφυρά μίλησε για τον “πόνο” στη ζωή μας, ενώ ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση.

Οι κυρίες της Διακονίας ετοίμασαν το πολύ ωραίο μεσημεριανό γεύμα και μετά από τον ελεύθερο χρόνο, ακολούθησε ένα “βιωματικό παιχνίδι” που οργάνωσε και συντόνισε ο κ. Μαρτίδης.

Όλοι όσοι είχαν την ευλογία να ανεβούν έφυγαν ενθουσιασμένοι και με “γεμισμένες μπαταρίες”, ενώ ανανέωσαν το καλοκαιρινό ραντεβού για του χρόνου… σαν κατασκήνωση – πρώτα ο Θεός!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Σύντομα θα ακολουθήσει και το βίντεο της ομιλίας

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.