Διαδικτυακή Εκδήλωση Βράβευσης νέων φοιτητών Αγ. Αθανασίου Ευόσμου

Σχόλια 1
01/02/2021
Διαδικτυακή Εκδήλωση Βράβευσης νέων φοιτητών Αγ. Αθανασίου Ευόσμου

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, ανήμερα των Αγίων Τριών Ιεραρχών, η τοπική Εκκλησία συνέχισε μια παράδοση πολλών ετών… με λίγο διαφορετικό τρόπο.

Φέτος, λόγω των υγειονομικών συνθηκών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. ΒΑΡΝΑΒΑΣ “βρέθηκε” διαδικτυακά με τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες του Ευόσμου, για να τους μιλήσει φωτισμένα, να τους ευχηθεί καλή σταδιοδρομία και να τους υπενθυμίσει ότι μαζί με την Παιδεία να καλλιεργούν και την Αρετή!

Στη διαδικτυακή αυτή εκδήλωση, εκτός του Σεβασμιωτάτου συμμετείχαν και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σωτήριος Νικολαΐδης, καθώς και ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος επίσης απηύθυνε χαιρετισμό στους νέους φοιτητές, που πέρασαν σε ανώτερες και ανώτατες σχολές με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020.

Στη συνέχεια διαβάστηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων και οι σχολές στις οποίες εισήχθησαν.

Η Ενορία όπως κάθε χρόνο – εδώ και πολλά χρόνια – πρόσφερε από έναν Χρυσό Σταυρό ως ευλογία για κάθε νέο επιτυχόντα, ενώ στην “πρώτη των πρώτων”, Άρτεμη Τσαγανού, δόθηκε η “Υποτροφία του Αγίου Αθανασίου”, επιταγή ύψους €2000.

Σήμερα, Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, η “πρώτη των πρώτων”, φοιτήτρια Τμήματος Ψυχολογίας Α.Π.Θ., παρέλαβε τον Σταυρό, τον Έπαινο και την Υποτροφία από τον ίδιο τον Σεβασμιώτατο που βρέθηκε στον Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου.

Ευχόμαστε σε όλους τους επιτυχόντες Καλή Σταδιοδρομία!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.