Εθελοντική αιμοδοσία στην Κατακόμβη

Σχόλια 0
08/05/2020
Εθελοντική αιμοδοσία στην Κατακόμβη

Την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020, το κινητό συνεργείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ έφτασε στην Κατακόμβη του Ι. Ν. Ευαγγελισμού Ευόσμου για έκτακτη αιμοδοσία, λόγω των πολύ μεγάλων αναγκών εξαιτίας της Πανδημίας του καινούριου κορονοϊού SARS-CoV-2.

Ομολογουμένως, ένα μικρό θαύμα επιτεύχθηκε, καθώς συγκεντρώθηκαν συνολικά μέσα σε 4 ώρες 39 ολόκληρες φιάλες αίματος, ενώ τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας είχαμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να επισκεφθεί την Κατακόμβη ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΑΧΕΠΑ, τους υπευθύνους της Ενορίας που οργάνωσαν με επιτυχία την αιμοδοσία, καθώς και όλους όσοι εθελοντικά προσήλθαν για να δώσουν λίγο από το αίμα τους!

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.