Μένουμε στο σπίτι… και βοηθούμε αυτούς που έχουν ανάγκη

Σχόλια 0
07/04/2020
Μένουμε στο σπίτι… και βοηθούμε αυτούς που έχουν ανάγκη

Εμείς μένουμε στο σπίτι και μας φαίνεται δύσκολο ότι δεν θα γιορτάσουμε το Πάσχα όπως συνήθως…

Για κάποιους όμως αυτό που σε μας τώρα φαίνεται δύσκολο, είναι καθημερινό… γιατί όχι μόνο Πάσχα δεν μπορούν να γιορτάσουν, αλλά ούτε και τις καθημερινές ανάγκες μπορούν να καλύψουν.

Η Ενορία μας πάντα στέκεται δίπλα στους ανθρώπους αυτούς και φροντίζει να απαλύνει τον “πόνο” τους, τόσο με το καθημερινό συσσίτιο, το οποίο δυστυχώς λόγω των αναγκών δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά , όσο και με την προσφορά Δεμάτων Αγάπης, ώστε να βοηθήσουμε να γεμίσει περισσότερο το γιορτινό τους τραπέζι.

Στην προσπάθειά μας αυτή, ζητούμε και τη δική σας βοήθεια, ώστε όσο γίνεται περισσότεροι να γιορτάσουν το Πάσχα με αξιοπρέπεια.

Μπορείτε να προσφέρετε με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

  • Καταθέτοντας χρήματα στον Λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 6585-108746-181 (ΙΒΑΝ: GR 3101715850006585108746181) του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου
  • Προσφέροντας χρήματα στο γραφείο του Ι. Ν. Ευαγγελισμού
  • Προσφέροντας σε είδη στο γραφείο του Ι. Ν. Ευαγγελισμού

Είμαστε βέβαιοι, ότι όλοι μαζί με γεμάτες καρδιές μπορούμε να γεμίσουμε με έμπρακτη αγάπη όσους αυτές τις μέρες το χρειάζονται περισσότερο.

Σας ευχαριστούμε!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.