Ο Σεβασμιώτατος δεξιώθηκε τα ιερατικά ζευγάρια της Μητροπόλεως και φέτος στην Κατακόμβη

Σχόλια 0
13/02/2020
Ο Σεβασμιώτατος δεξιώθηκε τα ιερατικά ζευγάρια της Μητροπόλεως και φέτος στην Κατακόμβη

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου: Εορτή των Αγίων Αποστόλων και Μαρτύρων Ακύλα και Πρισκίλλης, συνεργατών του Αποστόλου Παύλου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας δεξιώθηκε για μια ακόμη φορά στην Κατακόμβη του Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ευόσμου τα ιερατικά ζευγάρια της Μητροπόλεώς μας. 

Το εξαιρετικό φαγητό, τα όμορφα τραγούδια από το μουσικό σχήμα της Κατακόμβης, αλλά και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που παρουσιάστηκε, ενθουσίασε τους ιερείς και τις πρεσβυτέρες τους, που έφυγαν με την υπόσχεση να συνεχίσει και του χρόνου για πέμπτη χρονιά ο “θεσμός” αυτός! 
Στο τέλος της βραδιάς ο Σεβασμιώτατος τόνισε για μια ακόμη φορά την ανάγκη της εν Χριστώ ενότητας όλων, ευχαρίστησε τις ιερατικές οικογένειες για τη διακονία τους και ιδιαίτερα τις προσβυτέρες – αφανείς ηρωίδες – για την υπομονή, την αγάπη, τη διάκριση και τη διακονία στην τοπική εκκλησία. 

Μια κεντημένη ψωμοθήκη και ένα βιβλίο με τους βίους “Αγίων ανδρογύνων” ήταν τα ενθύμια που πρόσφερε ο Σεβασμιώτατος σε όλους!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Και του χρόνου

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.