Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος στην Κατακόμβη του Ι. Ν. Ευαγγελισμού

Σχόλια 0
04/12/2019
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος στην Κατακόμβη του Ι. Ν. Ευαγγελισμού

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα, με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, στην Χριστουγεννιάτικα στολισμένη Κατακόμβη στου Ι. Ν. Ευαγγελισμού, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να υποδεχτούμε τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, ο οποίος παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το καινούριο του βιβλίο: “π. Παύλος Φλωρενσκυ, ο ιερέας, ο επιστήμονας, ο μάρτυρας“.

Στην κατάμεστη από κόσμο Κατακόμβη, ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε γλαφυρά και εμπεριστατωμένα τη ζωή, τους αγώνες, τις αγωνίες, αλλά και τον μαρτυρικό θάνατο του φωτισμένου Ρώσου ιερέα, π. Παύλου Φλωρένσκυ.
Στο τέλος, η μία από τις δυο μεταφράστριες των πηγών του βιβλίου από τα Ρωσικά, κ. Ελευθερία Μίλκα, Καθηγήτρια Αγγλικών, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν και βοήθησαν στη μετάφραση, αλλά πολύ περισσότερο τον ίδιο τον Σεβασμιώτατο που της χάρισε τη μοναδική ευκαιρία, να γνωρίσει μια τέτοια σημαντική μορφή.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Καλά Χριστούγεννα!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.