Ξεκίνησε η Κατασκήνωση των Αγοριών Γυμνασίου-Λυκείου 2019

Σχόλια 0
30/07/2019
Ξεκίνησε η Κατασκήνωση των Αγοριών Γυμνασίου-Λυκείου 2019

Το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 ξεκίνησε η κατασκηνωτική περίοδος των Αγοριών Γυμνασίου και Λυκείου στη Μακρυνίτσα.

Τα 148 αγόρια, οι ομαδάρχες τους, τα στελέχη, οι Κυρίες της Διακονίες και το ακούραστο αρχηγείο – συνολικά σχεδόν 200 άτομα – ξεκίνησαν με πολύ όρεξη τη δική μας κατασκηνωτική χρονιά στη Μακρυνίτσα.

Γενική ονομασία της περιόδου: «Η Βασιλεία των Ουρανών… από το Ευλογημένη έως το Δι’ Ευχών», καθώς η φετινή περίοδος είναι αφιερωμένη στη Θεία Λειτουργία, ενώ οι ονομασίες των δέκα ομάδων είναι οι ακόλουθες:

  1. Πάτερ Ημών
  2. Ζωής Αθανάτου Γεύσασθε
  3. Σοι προσφέρωμεν
  4. Δι’ Ευχών
  5. Αγία Τράπεζα
  6. Λάβετε φάγετε
  7. Ειρήνη πάσι
  8. Άρτος Ζωής
  9. Άγιο Ποτήριο
  10. Δόξα Σοι

Την Κυριακή 28 Ιουλίου τελέστηκε στον Υπαίθριο Ναό της Κατασκήνωσης η πρώτη Θ. Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου τα αγόρια με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Βαρνάβα, με τη συνοδεία του, τον π. Βασίλειο Βύρλιο και τον Αρχιδιάκονο π. Γεώργιο Πολυχρονιάδη. Ο Σεβασμιώτατος με τη συνοδεία του παρακάθησαν στο μεσημεριανό τραπέζι, απόλαυσαν το υπέροχο φαγητό και παρακολούθησαν το όμορφο ψυχαγωγικό πρόγραμμα που ετοίμασαν τα παιδιά. Στο τέλος, μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και όλοι μαζί στο υπαίθριο θέατρο ΘΑΒΩΡ βγήκαν την αναμνηστική φωτογραφία.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας,εκπαιδευτές του Ερυθρού Σταυρού, οι “ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ” ανέβηκαν στην Κατασκήνωση για να εκπαιδεύσουν σε θέματα πρώτων βοηθειών τα παιδιά του Λυκείου.

… και η κατασκήνωση συνεχίζεται δυναμικά!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.