Ολοκληρώθηκε η Κατασκήνωση των Αγοριών Δημοτικού (Α’ περίοδος)

Σχόλια 0
12/07/2019
Ολοκληρώθηκε η Κατασκήνωση των Αγοριών Δημοτικού (Α’ περίοδος)

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Ιουλίου η Κατασκήνωση Αγοριών Δημοτικού (Α περίοδος) με γενικό θέμα «Κατασκήνωση φωλιά… Φως, ζωή και χαρά».

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου είχαμε την ιδιαίτερη ευλογία να δεχτούμε την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Βαρνάβα, ο οποίος ήρθε από νωρίς συνοδευόμενος από τον π. Βασίλειο Βύρλιο, παρακάθησε στο μεσημεριανό τραπέζι, απόλαυσε τα τραγούδια και το πρόγραμμα των παιδιών, τους μίλησε εμπνευσμένα στα παιδιά, ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές συντελεστές του κατασκηνωτικού έργου και μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου στη Θ. Λειτουργία, η οποία εξαιτίας του καιρού τελέστηκε στην Τραπεζαρία της Κατασκήνωσης, όλα τα παιδιά και τα στελέχη κατάλληλα προετοιμασμένα, κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, έγινε η καθιερωμένη «πυρά» στην πλατεία της Τραπεζαρίας, με κέφι, τραγούδι και χορό. Την άλλη μέρα το πρωί, αφού υποδεχτήκαμε τα Αγόρια Δημοτικού (Β’ περίοδος), αποχαιρετιστήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού για του χρόνου!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.