Ολοκληρώθηκε η Κατασκήνωση των Κοριτσιών Δημοτικού (Α’ Περίοδος)

Σχόλια 0
06/07/2019
Ολοκληρώθηκε η Κατασκήνωση των Κοριτσιών Δημοτικού (Α’ Περίοδος)

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 5 Ιουλίου η Κατασκήνωση Κοριτσιών Δημοτικού (Α περίοδος) με γενικό θέμα “Άγγελε του Θεού, προστάτη μου”.

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου είχαμε την ιδιαίτερη ευλογία να δεχτούμε την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Βαρνάβα, ο οποίος ήρθε από νωρίς συνοδευόμενος από τον π. Βασίλειο Βύρλιο, παρακάθησε στο μεσημεριανό τραπέζι, απόλαυσε τα τραγούδια και το πρόγραμμα των παιδιών, τους μίλησε εμπνευσμένα σχετικά με τις Αγγελικές Δυνάμεις, το έργο τους και τη σχέση που πρέπει να έχουμε με αυτές, ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές συντελεστές του κατασκηνωτικού έργου και μοίρασε δώρα και γλυκίσματα σε όλα τα παιδιά.

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου το απόγευμα, είχαμε το καθιερωμένο επισκεπτήριο γονέων, ενώ την Πέμπτη 4 Ιουλίου στη Θ. Λειτουργία στο υπαίθριο εκκλησάκι μας, όλα τα παιδιά και τα στελέχη κατάλληλα προετοιμασμένα, κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, μια ξαφνική κακοκαιρία δεν επέτρεψε να γίνει η “πυρά” στην πλατεία, αυτό όμως δεν μείωσε καθόλου το κέφι και την όμορφη διάθεση μικρών και μεγάλων. Την άλλη μέρα το πρωί, αφού υποδεχτήκαμε τα Αγόρια Δημοτικού, αποχαιρετιστήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού για του χρόνου!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.