Πρόσκληση για εισηγήσεις σε Κατασκηνωτική Ημερίδα της Ι. Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Σχόλια 0
22/06/2019
Πρόσκληση για εισηγήσεις σε Κατασκηνωτική Ημερίδα της Ι. Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Το Σάββατο 22 Ιουνίου ο Γεν. Υπεύθυνος των Κατασκηνώσεων “Ευλογημένο Καταφύγιο Άξιον Εστί” στη Μακρυνίτσα Σερρών, π. Γεώργιος Μίλκας και ο κ. Βασίλης Κατσαρές, Υπαρχηγός της Κατασκήνωσης των Αγοριών Γυμνασίου & Λυκείου, παρευρέθηκαν ως εισηγητές, μετά από πρόσκληση του Σεβ. Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος και με τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου μας Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, στην Ημερίδα Κατάρτισης Στελεχών Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ι. Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Η Ημερίδα ξεκίνησε με Αγιασμό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα και στη συνέχεια ακολούθησαν δύο εισηγήσεις.

Ο π. Γεώργιος ανέπτυξε το θέμα: “Στην Κατασκήνωση ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”, δίνοντας τον πραγματικό σκοπό μιας εκκλησιαστικής Κατασκήνωσης και πώς αυτός μπορεί να επιτευχθεί. Ο κ. Κατσαρές εισηγήθηκε το θέμα: “Μια Κατασκήνωση από τα Παρασκήνια”, τοποθετώντας τα στάδια προετοιμασίας μιας Κατασκήνωσης στο χρόνο.

Μετά το τέλος των δύο εισηγήσεων, ακολούθησαν 4 ομάδες εργασίας.

Στη συνέχεια, όλοι οι συμμετέχοντες μετέβησαν στις εγκαταστάσεις των καινούριων Κατασκηνώσεων στη Μαρώνεια, όπου και ξεναγήθηκαν, ενώ ακολούθησε γεύμα για όλους στα ΚΑΑΥ της Μαρώνειας.

Μετά το γεύμα, όλοι επέστρεψαν στις Κατασκηνώσεις, όπου πραγματοποιήθηκε συζήτηση στην ολομέλεια.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Καλή Κατασκήνωση!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.