Θαύμα Αιώνιο – Οσία Μαρία η Αιγυπτία

Σχόλια 0
20/04/2019
Θαύμα Αιώνιο – Οσία Μαρία η Αιγυπτία

Ένας κήπος ανθισμένος τα παιδιά της θεατρικής ομάδας που βρίσκονται απόψε μπροστά σας. Ένας κήπος μυρωδάτος, πολύχρωμος. Κάθε βράδυ εδώ στον πολυαγαπημένο χώρο της Κατακόμβης μαζευόμαστε και γεμίζει ο χώρος πειράγματα, γέλια, αστεία, ανησυχίες, λύπες, κλάματα. Κάθε βράδυ ψάχνουν και βρίσκουν τα ταλέντα τους. Ξεδιπλώνουν – μέσα από γραμμές και πρόσωπα που δεν γνωρίζουν – την ψυχούλα τους.
Εκφράζουν όλα αυτά τα συναισθήματα που δεν ήξεραν ούτε αυτοί ούτε οι δικοί τους άνθρωποι πως υπάρχουν κάπου… μέσα τους! Νέοι άνθρωποι
που ψάχνουν να βρουν την Αρχή και το Τέλος… που ψάχνουν την Άκρη. Την Απέναντι Όχθη. Εδώ, πάνω σ΄αυτή τη σκηνή λίγες μέρες πριν ανταμώσουμε
τον Αναστημένο Χριστό, ανταμώνουμε τον τρόπο τον τρόπο που μας φέρνει κοντά στην Ανάσταση. Το θαύμα το Αιώνιο. Τη Μετάνοια.
Μια γυναίκα η οδηγός μας, μια γυναίκα των άκρων! Μια γυναίκα βουτηγμένη βαθιά στον βούρκο, εθισμένη στις ηδονές και την κραιπάλη, πέρασε απέναντι και συνάντησε την Άκρη. Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία πέρασε τη στενή πύλη, βάδιζε τον δύσκολο δρόμο και κέρδισε την Αγιότητα.
Μακάρι φέτος όλοι μας πριν φτάσουμε στην Ανάσταση να έχουμε γευτεί το Αιώνιο Θαύμα… τη Μετάνοια!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Καλή Ανάσταση!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.