Ο Σεβασμιώτατος τιμά τους συνεργάτες της Ενορίας Αγ. Αθανασίου και Ευαγγελισμού Ευόσμου

Σχόλια 0
17/02/2019
Ο Σεβασμιώτατος τιμά τους συνεργάτες της Ενορίας Αγ. Αθανασίου και Ευαγγελισμού Ευόσμου

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου – πρώτη Κυριακή του Τριωδίου – στον κατάμεστο από κόσμο Ι. Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Αγίων Ακύλα και Πρισκίλλης, συνεργατών του Αποστόλου Παύλου, ημέρα κατά την οποία η Ενορία τιμά τους συνεργάτες της..

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Λειτουργίας μίλησε στο λαό του Θεού, με αφορμή την Παραβολή του Τελώνη και Φαρισαίου, για τη μεγάλη αρετή της ταπείνωσης, που πρέπει να είναι η βάση όλης της Πνευματικής μας ζωής. Στη συνέχεια τέλεσε Αρτοκλασία για όλους του συνεργάτες της Ενορίας και Μνημόσυνο για όλους τους Ιερείς και Ενορίτες που βρίσκονται στη Θριαμβεύουσα Εκκλησία.

Φεύγοντας, όλοι πήραν σαν ενθύμιο εγκόλπιο της Θ. Λειτουργίας του Αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου, με μετάφραση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων και Κοζάνης κυρού Διονυσίου Ψαριανού.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Και του χρόνου!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.