3ο Κατασκηνωτικό Τριήμερο Οικογενειών στη Μακρυνίτσα

Σχόλια 1
10/09/2018
3ο Κατασκηνωτικό Τριήμερο Οικογενειών στη Μακρυνίτσα

Από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε το 3ο Κατασκηνωτικό Τριήμερο Οικογενειών στη Μακρυνίτσα!

Τριάντα τέσσερις συνολικά οικογένειες (γονείς και παιδιά), πολλά στελέχη του ενοριακού έργου, 180 συνολικά άτομα, βρέθηκαν όλοι μαζί στην Κατασκήνωση για να περάσουν, τα μεν παιδιά ώρες ξενοιασιάς, παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης, οι δε γονείς ώρες γνωριμίας, επικοινωνίας, προσευχής και πνευματικού ανεφοδιασμού.

Προσκεκλημένοι – για να αναπτύξουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα στα ζευγάρια – ήταν ο κ. Αλέξης Λάππας, Ιατρός Παιδοψυχίατρος και η κ. Ανδρονίκη Δράγου, Ιατρός Ψυχοθεραπεύτρια

Την Παρασκευή, αμέσως μετά τον αγιασμό έγινε το παιχνίδι ονοματοδοσίας για να γνωρίσουν όλοι οι κατασκηνωτές το όνομα της κατασκήνωσης.

Και το όνομα αυτής:  «Μη έλεγχε. Ενθουσίαζε!» (Αγ. Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης).

Αμέσως μετά βραδινό και βραδιά γνωριμίας.

Το Σάββατο το πρωί η εισήγηση του κ. Λάππα, ενώ το απόγευμα η κ. Δράγου οργάνωσε ένα βιωματικό “παιχνίδι”! Πολλές αφορμές για πλούσια συζήτηση.

Την Κυριακή το πρωί τελέστηκε Θ. Λειτουργία στο υπαίθριο προσευχητάρι της Κατασκήνωσης.

Η τελευταία συνάντηση των ζευγαριών έγινε πριν από το μεσημεριανό φαγητό και τον αποχαιρετισμό, ήταν απολογιστική, έγινε κριτική απ’ όλους του τριημέρου ενώ όλοι ομολόγησαν πόσο βοηθήθηκαν από τις λίγες αυτές ώρες κατασκηνωτικής οικογενειακής ζωής και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Και του χρόνου!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.