Ο Σεβασμιώτατος στη Β’ Κατασκηνωτική Περίοδο των Αγοριών Δημοτικού

Σχόλια 0
16/07/2018
Ο Σεβασμιώτατος στη Β’ Κατασκηνωτική Περίοδο των Αγοριών Δημοτικού

Η κατασκήνωση «Αθλητές του Χριστού – Πρωταθλητές της Πίστεως» που ξεκίνησε την Παρασκευή 13 Ιουλίου είχε την ιδιαίτερη ευλογία και χαρά να υποδεχτεί την Κυριακή 15 Ιουλίου τον Σεβασμιώτατο πατέρα μας. Ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του έφτασαν νωρίς το πρωί, παρακολούθησαν την Θ. λειτουργία στην υπαίθρια εκκλησία του “Ευλογημένου Καταφυγίου – Άξιον Εστί”, μοίρασαν δώρα στα παιδιά, φωτογραφήθηκαν τις αναμνηστικές φωτογραφίες της κατασκήνωσης, παρακάθησαν στο μεσημεριανό κυριακάτικο τραπέζι, όπου και παρακολούθησαν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα των παιδιών. Ο Σεβασμιώτατος κατά τη διάρκεια της επισκέψεως του είχε συνεργασία με τους υπεύθυνους του προγράμματος “the Kosmos project” 2018, καθορίζοντας τις λεπτομέρειες της φιλοξενίας των παιδιών της Βοστώνης που θα είναι κοντά μας από τις 20 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου.
Στο τέλος του μεσημεριανού τραπεζιού, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε λόγους αγάπης στα παιδιά και το προσωπικό, τονίζοντας πως ο Χριστός είναι ο ήλιος της δικαιοσύνης, οι Άγιοι του οι ακτίνες που φωτίζουν και αναζωογονούν τον κόσμο και η Αγιότητα ο πρώτος σκοπός της ζωής μας.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ

Καλή Κατασκήνωση

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.