Ο Σεβασμιώτατος στην Κατασκήνωση των Κοριτσιών Δημοτικού (Α’ περίοδος)

Σχόλια 0
05/07/2018
Ο Σεβασμιώτατος στην Κατασκήνωση των Κοριτσιών Δημοτικού (Α’ περίοδος)

Την Τρίτη 3 Ιουλίου τα Κορίτσια Δημοτικού της πρώτης Περιόδου είχαν την εξαιρετική χαρά και τιμή να υποδεχτούν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα στην Κατασκήνωση στη Μακρυνίτσα.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού απόλαυσε το απογευματικό κέρασμα στο αρχονταρίκι-μπαλκόνι της Κατασκήνωσης, φύτεψε μια Φλαμουριά κοντά στη Βρύση τη Βουνίσια, εγκαινιάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την καινούρια Βρύση-κόσμημα στην ανακαινισμένη πλατεία της Τραπεζαρίας, την Πλατεία της Αγάπης! Στη συνέχεια παρακολούθησε την Υποστολή της Σημαίας και συμμετείχε στη βραδινή προσευχή στο Υπαίθριο Προσευχητάρι. Αργότερα απόλαυσε το υπέροχο βραδινό φαγητό στην Τραπεζαρία, όπου και μίλησε φωτισμένα στα κορίτσια, τονίζοντας ότι σκοπός της ζωής μας είναι η Αγιότητα, καθώς κέντρο της ζωής μας πρέπει να είναι ο Χριστός, ως Ήλιος της Δικαιοσύνης, από τον οποίο φωτίζονται σαν αστέρια οι Άγιοι της Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Και του χρόνου!


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.