Η Ηγεσία του Γ΄ Σ.Σ. διακονεί στο Συσσίτιο της Ενορίας

Σχόλια 0
03/02/2018
Η Ηγεσία του Γ΄ Σ.Σ. διακονεί στο Συσσίτιο της Ενορίας

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 έγινε κάτι που μάλλον είναι μοναδικό στα ελληνικά δεδομένα. Ο Σωματάρχης του Γ΄ Σ.Σ. Στρατηγός κ. Μπίκος Δημήτριος και το Ανώτατο Επιτελείο του Σώματος – περί τους 20 άνδρες και γυναίκες – ήρθαν από το πρωί, έφεραν το πρωινό μιας εβδομάδας 200 παιδιών και διακόνησαν στο Συσσίτιο “ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ” του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου.

Είχε προηγηθεί σημαντική συμβολή του Γ’ Σ.Σ. στη μεταφορά και διανομή 30 τόνων πατάτας Νάξου στα Συσσίτια και τις τράπεζες τροφίμων της Ι. Μητροπόλεως. Και αμέσως μετά, η έμπνευση πλήρους διακονίας έστω και για μια μέρα σε ένα από τα Συσσίτια της Μητροπόλεως. Και η έμπνευση έγινε πραγματικότητα!

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Βαρνάβας τους υποδέχτηκε, τους ξενάγησε στο όλο φιλανθρωπικό έργο, τους φανέρωσε τους “πόρους” τους Φιλανθρωπικού έργου (την Αγάπη των Χριστιανών), τους σύστησε τις ακούραστες κυρίες της Διακονίας Αγάπης, τους παρουσίασε στους αναγκεμένους συνανθρώπους μας, τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία, τους πρόσφερε, στο τέλος της διακονίας τους, γεύμα και ένα ενθύμιο.

Και οι Ανώτατοι Αξιωματικοί του Στρατεύματός μας ενθουσιασμένοι υποσχέθηκαν να το επαναλάβουν.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.