Ξενάγηση Προέδρου και μελών του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Ενορία

Σχόλια 0
28/09/2017
Ξενάγηση Προέδρου και μελών του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Ενορία

Με την ευκαιρία Συνεδρίου που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη μας για την ενημέρωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Ελεγκτικό Συνέδριο με σκοπό την καλύτερη συνεργασία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Βαρνάβας είχε την ευκαιρία το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου να απευθύνει χαιρετισμό στο Συνέδριο. Το απόγευμα είχαμε την ιδιαίτερη τιμή ο Σεβασμιώτατος να ξεναγήσει τα μέλη του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Φιλανθρωπικό Έργο της Ενορίας (Ξενώνα Αγάπης, Συσσίτιο, Παιδικό Σταθμό, Γηροκομείο).

Στην ξενάγηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου  κ. Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, οι αντιπρόεδροι κ. Άννα Λιγωμένου και κ. Γεωργία Μαραγκού, σύμβουλοι του Ελεγκτικού, ενώ παρεβρέθησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης  και Πρόεδρος των Δημάρχων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.