Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας στην Κατασκήνωση στη Μακρυνίτσα

Σχόλια 0
20/08/2017
Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας στην Κατασκήνωση στη Μακρυνίτσα

Το Σάββατο 19 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας συνοδευόμενος από τον π. Βασίλειο Βύρλιο, τον Αρχιδιάκονο π. Γεώργιο και τον κ. Λουκά Βύρλιο επισκέφθηκε την Κατασκήνωση «Ο Κύριός μου κι ο Θεός μου»  των κοριτσιών Γυμνασίου-Λυκείου στη Μακρυνίτσα Σιδηροκάστρου. Ο Σεβασμιώτατος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τις 160 κατασκηνώτριες, τις ομαδάρχισσές τους κι όλο το προσωπικό στην τραπεζαρία της Κατασκήνωσης. Τα κορίτσια τραγούδησαν τους ύμνους τους και παρουσίασαν πρόγραμμα, ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, με αφορμή τη γενική ονομασία της Κατασκήνωσης, κάλεσε κατασκηνώτριες και προσωπικό να συναντήσουν, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον Ιησού Χριστό, τον Κύριό μας και Θεό μας. Ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους και ευχήθηκε στα παιδιά καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, καλή σχολική χρονιά και του χρόνου. Και επειδή το βράδυ θα ακολουθούσε αγρυπνία στην Κατασκήνωση, κατά τη διάρκεια της οποίας τα παιδιά και τα στελέχη θα μεταλάμβαναν, όλοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν την ευχή του Σεβασμιωτάτου.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου εδώ.

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε η Αγρυπνία στην υπαίθρια Εκκλησία της Κατασκήνωσης και επειδή η βραδιά έμοιαζε τόσο πολύ με το βράδυ της Αναστάσεως, ακολούθησε στην Τραπεζαρία φαγητό και «Πασχαλινό Γλέντι».

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από την Αγρυπνία εδώ.

Ενώ φωτογραφίες από το Πασχαλινό γλέντι και το υπόλοιπο πρόγραμμα εδώ…


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.