Διανομή Χριστουγεννιάτικων Δεμάτων από τον Σεβασμιώτατο στον Άγιο Αθανάσιο

Σχόλια 1
17/12/2016
Διανομή Χριστουγεννιάτικων Δεμάτων από τον Σεβασμιώτατο στον Άγιο Αθανάσιο

Το πρωί του Σαββάτου 18-12-2016 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας διένειμε 350 δέματα τροφίμων σε ισάριθμες άπορες οικογένειες της Ενορίας. Προσερχόμενος στην αυλή του Ναού συναντήθηκε, συνομίλησε και ευλόγησε τους προπονητές και αθλητές της Ομάδας «ΔΕΚΑ» τους οποίους και ευχαρίστησε για την ωραία πρωτοβουλία να διαθέσουν «Βραχιόλια» Σιλικόνης με σκοπό τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την πώλησή τους να διατεθούν για την ενίσχυση του συσσιτίου «ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ» του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου.

Μάλιστα, ο Σεβασμιώτατος ήταν ο πρώτος που προμηθεύτηκε και φόρεσε αυτό το «Βραχιόλι» που γράφει επάνω τη φράση «Ten Hugs» (Δέκα Αγκαλιές).

Στη συνέχεια, μίλησε στους συγκεντρωμένους αναγκεμένους αδελφούς μας, ευχαρίστησε τους Δωρητές και Ευεργέτες, όλους όσοι συνεισέφεραν στον «Έρανο της Αγάπης», τις ακούραστες κυρίες της «Διακονίας Αγάπης» και τους Ιερείς για την άρτια προετοιμασία της διανομής των δεμάτων.

Στο τέλος ευχήθηκε σε όλους

ΚΑΛΑ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.