Ο Αρχιεπίσκοπος Μπουζαίου και Βράντσεα της Ρουμανίας κ. Κυπριανός στην Ενορία

Σχόλια 0
31/08/2016
Ο Αρχιεπίσκοπος Μπουζαίου και Βράντσεα της Ρουμανίας κ.  Κυπριανός στην Ενορία

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 είχαμε την εξαιρετική τιμή και χαρά να υποδεχτούμε στην Ενορία τον Αρχιεπίσκοπο Μπουζαίου και Βραντσέα της Ρουμανίας κ. Κυπριανό, μαζί με τη συνοδεία του. Αρωγός στην πρωτοβουλία αυτή ήταν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Βαρνάβας.

Ο Αρχιεπίσκοπος μαζί με τη συνοδεία του επισκέφθηκαν αρχικά τον Ι. Ν. Ευαγγελισμού και την Κατακόμβη, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στον Άγιο Αθανάσιο, όπου ο Σεβασμιώτατος του προσέφερε ένα αντίγραφο της εικόνας του Αγίου Αθανασίου. Στη συνέχεια ακολούθησε στην Αυλή του Αγίου εορταστικό τραπέζι, που ετοίμασαν οι κυρίες της Διακονίας Αγάπης. Την βραδιά ομόρφυνε μέρος του Μουσικό Σχήματος της Κατακόμβης, καθώς και το μέρος του Λαογραφικού Τμήματος.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε θερμά τόσο τον Σεβασμιώτο, όσο και τους συντελεστές της βραδιάς, ενώ ο Ποιμενάρχης μας αντευχαρίστησε για την όμορφη ευκαιρία της φιλοξενίας.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.