Εκδήλωση Βράβευσης Πρωτοετών Φοιτητών στην Κατακόμβη

Σχόλια 0
31/01/2016
Εκδήλωση Βράβευσης Πρωτοετών Φοιτητών στην Κατακόμβη

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, ανήμερα της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών, η Ενορία μας ολοκληρώνοντας την ημέρα την αφιερωμένη στους Αγίους Τρεις Ιεράρχες, συνεχίζοντας την Παράδοση, βράβευσε σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Κατακόμβη του Ευαγγελισμού στις 7:30 μ.μ. τους νέους φοιτητές της (επιτυχόντες στις Πανελλαδικές του 2015).

Την εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε δεξίωση για τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους, πλαισίωσε με όμορφα τραγούδια η ορχήστρα της Κατακόμβης, υπό τη διεύθυνση του μουσικού κ. Χρήστου Νευρίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ενθουσίασε τους παρευρισκομένους νέους, προτρέποντάς τους, φέρνοντας και βιώνοντας τα μηνύματα των Αγίων Τριών Ιεραρχών να μείνουν αγωνιζόμενοι στην πατρίδα μας. Βράβευσε 116 νέους φοιτητές προσφέροντάς τους από έναν επιστήθιο χρυσό Σταυρό, ενώ παράλληλα απένειμε και την “Υποτροφία Αγίου Αθανασίου” στον πρώτο των πρώτων επιτυχόντα.

Τέλος, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους νέους φοιτητές, στους γονείς να έχουν υγεία και δύναμη να καμαρώνουν τα παιδιά τους και ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για το έργο που επιτελούν.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Και του χρόνου!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.