Η συντροφιά Λυκείου στο Laser Arena

Σχόλια 0
15/11/2015
Η συντροφιά Λυκείου στο Laser Arena

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, 44 αγόρια και κορίτσια της συντροφιάς του Λυκείου μαζί με τους υπευθύνους τους,  βρέθηκαν σε ένα μέρος διαφορετικό από αυτό που συναντιούνται κάθε Σάββατο απόγευμα. Στο χώρο δράσης «Laser arena».

Σκοπός της δραστηριότητας ήταν αφενός η αποφόρτιση της καθημερινότητας και η καλύτερη γνωριμία των παιδιών μεταξύ τους και αφετέρου ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα.

Δημιουργήθηκαν 4 ομάδες: 2 αγοριών και 2 κοριτσιών.

Οι ομάδες ξεχωρίζουν από τα διαφορετικού χρώματος φωτιζόμενα διακριτικά που αναβοσβήνουν πάνω στο γιλέκο. Ο κάθε παίχτης προσπαθεί να σημαδέψει με ακτίνες λέιζερ το γιλέκο μάχης του αντιπάλου του, έτσι ώστε να κερδίσει πόντους και να συνεισφέρει στο τελικό αποτέλεσμα της ομάδας του. Είναι ανώδυνο και θέλει συνεχή κίνηση από τους παίκτες και στους 2 ορόφους του χώρου.

Το αποτέλεσμα… ένα χαμόγελο από τα παιδιά και ένα ευχαριστώ προς την τοπική εκκλησία που πραγματοποίησε αυτή τη δραστηριότητα.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.