2o Συνέδριο Στελεχών Κατασκηνώσεων Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στην Κατακόμβη

Σχόλια 0
23/05/2015
2o Συνέδριο Στελεχών Κατασκηνώσεων Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στην Κατακόμβη

Το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να φιλοξενήσουμε το 2ο Συνέδριο Στελεχών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στην Κατακόμβη, με τις ευλογίες και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Βαρνάβα.

Ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Υπεύθυνος Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας και Αρχηγός της Κατασκήνωσης Κοριτσιών Γυμνασίου και Λυκείου και η κ. Ελένη Μπάρδα, Δρ. Πανεπιστημίου Αθηνών-Θεολόγος και Υπαρχηγός της Κατασκήνωσης Κοριτσιών Γυμνασίου και Λυκείου μετέφεραν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στα Στελέχη των δικών μας Κατασκηνώσεων. Τα θέματα των δύο εισηγήσεων ήταν αντίστοιχα:

Α’ Εισήγηση: “Κατασκήνωση: ζήλος, κατάρτιση,  κατήχηση» (σκέψεις για ένα στέλεχος που θέλει να βιώνει και να προσφέρει το «Ιησούς Χριστός χθες και σήμερον ο Αυτός) – ανάπτυξη ενός κατασκηνωτικού θέματος από το Γεροντικό και τη σύγχρονη παράδοση. π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός

Β’ Εισήγηση: «Διαχείριση ομάδας: δυσκολίες και προτάσεις». Ελένη Μπάρδα


Ευχαριστούμε τους δύο εισηγητές για τα ιδιαίτερα χρήσιμα θέματα που ανέπτυξαν!

Και του χρόνου!


Καλή Κατασκήνωση!


Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.