Δηλώστε συμμετοχή με την ομάδα της Κατακόμβης στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Σχόλια 0
07/03/2015
Δηλώστε συμμετοχή με την ομάδα της Κατακόμβης στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος”-ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Την Κυριακή 5 Απριλίου η Κατακόμβη συμμετέχει στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο. Συγκεκριμένα, η συμμετοχή θα αφορά στο Δρόμο Υγείας και δυναμικού βαδίσματος 5.000 μ.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής πήραν παράταση έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 το μεσημέρι!

Ώρα Εκκίνησης: 12:30 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα των 5χλμ. μπορείτε να βρείτε στην προκήρυξη του αγώνα.

Αφετηρία : από το εμπορικό κέντρο “One SALONICA” (πρώην City Gate), επί της οδού Γιαννιτσών (περιοχή δυτικής εισόδου Θεσσαλονίκης).
Τερματισμός : Παραλία Θεσσαλονίκης – Πλατεία Λευκού Πύργου

Συνοπτικά η διαδρομή:

Η εκκίνηση δίδεται επί της οδού Γιαννιτσών. Οι δρομείς κινούνται δυτικά και στρίβουν δεξιά στην οδό Δάφνης. Κατόπιν, στρίβουν δεξιά και εισέρχονται στην οδό Μοναστηρίου. Στη συνέχεια στρίβουν δεξιά στην οδό 26ης Οκτωβρίου. Έπειτα στρίβουν αριστερά και εισέρχονται στην οδό Καρατάσου (νέα δυτική είσοδος πόλης) και ακολουθώντας τις οδούς Ναυάρχου Κουντουριώτου και Λεωφόρο Νίκης, εισέρχονται στη διαδρομή του Μαραθωνίου και τερματίζουν στο Λευκό Πύργο, κοινό σημείο τερματισμού όλων των Δρόμων του αγωνιστικού προγράμματος της διοργάνωσης.

Εδώ δηλώνετε συμμετοχή, η οποία κοστίζει 5€, που θα δοθούν με την παραλαβή του υλικού (μπλούζα, νούμερο κτλ) που θα μας προμηθεύσει η οργανωτική επιτροπή:


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.