Κατασκηνωτική εξόρμηση για φιλοξενούμενους από τη Βοστώνη

Σχόλια 0
25/08/2021
Κατασκηνωτική εξόρμηση για φιλοξενούμενους από τη Βοστώνη

Την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021, στο πλαίσιο της γενικότερης δεκαήμερης φιλοξενίας τριών φίλων μας από την Ιερά Μητρόπολη Βοστώνης στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, είχε τη φωτισμένη ιδέα να πραγματοποιηθεί μια ημερήσια εκδρομή και στην Κατασκήνωση “Ευλογημένο Καταφύγιο-Άξιον Εστί” στη Μακρυνίτσα Σιδηροκάστρου.

Στην εξόρμηση αυτή μαζί με τον Σεβασμιώτατο και τους φιλοξενούμενους, συμμετείχαν ο π. Γεώργιος Μίλκας, ο π. Βασίλειος Βύρλιος, καθώς και μια μικρή αντιπροσωπεία Στελεχών του Νεανικού έργου της Ενορίας Αγ. Αθανασίου Ευόσμου.

Οι τρεις νέοι, αλλά κι όλοι όσοι ανέβηκαν, απόλαυσαν τις ομορφιές της Κατασκήνωσης το πρωί, ενώ το μεσημέρι, ακολούθησε γεύμα.

Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την Αβραμιαία φιλοξενία και ανανέωσαν το ραντεβού του – Θεού θέλοντος – το επόμενο καλοκαίρι, στο πλαίσιο του προγράμματος Ανταλλαγής Κατασκηνωτών και Στελεχών Κατασκηνώσεων Kosmos, το οποίο ευχόμαστε να συνεχιστεί του χρόνου!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.