ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Διαγωνισμός Ύμνων – Κατασκήνωση Αγοριών Δημοτικού Α’ Περίοδος

Σχόλια 2
11/07/2022
ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: Διαγωνισμός Ύμνων – Κατασκήνωση Αγοριών Δημοτικού Α’ Περίοδος

Η φετινή κατασκηνωτική περίοδος των Αγοριών Δημοτικού είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Έχει γενική ονομασία: Μικρά Ασία Χαίρε! Οι ονομασίες των 6 ομάδων, με αύξουσα σειρά είναι οι ακόλουθες:

1. Αγία Βλάσιος
2. Άγιος Χρυσόστομος Σμύρνης
3. Άγιος Μάμας
4. Άγιος Αρσένιος
5. Άγιος Αμφιλόχιος Ικονίου
6. Άγιος Παρθένιος Λαμψάκου

Τί θα γίνει φέτος;
Φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών, η Κατασκήνωση λειτουργεί ακολουθώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που αφορά στις Παιδικές Κατασκηνώσεις.

Με μέριμνα της Κατασκήνωσης, επιπλέον του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ΟΛΟΙ όσοι ανέβηκαν – Προσωπικό, Ομαδάρχες ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ – πραγματοποίησαν ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικό Έλεγχο για τον νέο κορονοϊό, τόσο κατά την παραμονή, όσο και την πρώτη και δεύτερη ημέρα και η Κατασκήνωση λειτουργεί, όσο γίνεται, ως κλειστή δομή.

Φέτος, για μια ακόμη φορά, θα προσπαθήσουμε και πάλι να μεταδώσουμε ΖΩΝΤΑΝΑ τον Μεγάλο Διαγωνισμό των ύμνων, που γίνεται σήμερα Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 μετά τις 9:00 μ.μ., ώστε κι όσοι δεν είναι στην Κατασκήνωση να μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν από το σπίτι.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.