Ζωντανή Μετάδοση: Διαγωνισμός Ύμνων – Κατασκηνωτική Περίοδος Κοριτσιών Δημοτικού Α’

Σχόλια 1
03/07/2022
Ζωντανή Μετάδοση: Διαγωνισμός Ύμνων – Κατασκηνωτική Περίοδος Κοριτσιών Δημοτικού Α’

Η φετινή κατασκηνωτική περίοδος των Κοριτσιών είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Έχει γενική ονομασία: Μικρά Ασία… Ματωμένη και Αγία, ενώ οι ονομασίες των 10 ομάδων, με αύξουσα σειρά είναι οι ακόλουθες:

1. Αγία Ελένη της Σινώπης
2. Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος
3. Άγιος Μάμας
4. Αγία Μακρίνα
5. Άγιος Πολύκαρπος
6. Άγιος Παρθένιος
7. Αγία Λυδία η Φιλιππησία
8. Άγιος Αρσένιος
9. Άγιος Χρυσόστομος Σμύρνης
10. Μέγας Βασίλειος

Τί θα γίνει φέτος;
Φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών, η Κατασκήνωση λειτουργεί ακολουθώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που αφορά στις Παιδικές Κατασκηνώσεις.

Με μέριμνα της Κατασκήνωσης, επιπλέον του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ΟΛΟΙ όσοι ανέβηκαν – Προσωπικό, Ομαδάρχισσες ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ – πραγματοποίησαν ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικό Έλεγχο για τον νέο κορονοϊό, τόσο κατά την παραμονή, όσο και τη δεύτερη ημέρα και η Κατασκήνωση λειτουργεί, όσο γίνεται, ως κλειστή δομή.

Φέτος, για μια ακόμη φορά, θα προσπαθήσουμε και πάλι να μεταδώσουμε ΖΩΝΤΑΝΑ τον Μεγάλο Διαγωνισμό των ύμνων, που γίνεται σήμερα Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 μετά τις 9:00 μ.μ., ώστε κι όσοι δεν είναι στην Κατασκήνωση να μπορέσουν να τον παρακολουθήσουν από το σπίτι.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.