O π. Γεώργιος Μίλκας προσκεκλημένος Ομιλητής στο 6ο Γενικό Ιερατικό Συνέδριο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Σχόλια 0
03/05/2022
O π. Γεώργιος Μίλκας προσκεκλημένος Ομιλητής στο 6ο Γενικό Ιερατικό Συνέδριο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής

Την Τρίτη 3 Μαίου 2022 διοργανώθηκε στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής στο Κρυονέρι Ροδόπης το 6ο Γενικό Ιερατικό Συνέδριο των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Πριν την έναρξη του Συνεδρίου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο «Άξιον Εστί», εντός των Κατασκηνώσεων, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμωνος και ακολού­θησε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πάντων των Αρχιερατευσάντων, Ιερατευσάντων και Διακονησάντων στην Ιερά Μητρόπολη.

Την έναρξη του Συνεδρίου προλόγισε ο Μητροπολίτης και εν συνεχεία προσκάλεσε στο βήμα τον π. Γεώργιο Μίλκα, ως κεντρικό ομιλητή του φετινού Γενικού Συνεδρίου, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Οι νέοι μας και η συνάντηση μαζί τους στην οικογένεια, στην Ενορία, στην Εξομολόγηση». Στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.