Κατασκήνωση με αστέρια… και στον Ουρανό και στη Γη

Σχόλια 0
08/08/2021
Κατασκήνωση με αστέρια… και στον Ουρανό και στη Γη

Μετά από τον πολύ δυνατό αέρα στην Κατασκήνωση το βράδυ της Παρασκευής, η ατμόσφαιρα καθάρισε… τόσο που ο Ουρανός το Σάββατο το βράδυ ήταν πεντακάθαρος και γεμάτος αστέρια!

Όσοι είχαμε τη χαρά να είμαστε εκεί, απολαύσαμε τον απίστευτο Ουρανό το βράδυ του Σαββάτου 7 Αυγούστου, στον οποίο ακόμη και με γυμνό μάτι μπορούσε κάποιος εύκολα να διακρίνει τον Γαλαξία μας, το περίφημο Milky Way στον ουρανό. Χρησιμοποιώντας ένα κινητό ως κάμερα γύρω στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου αποτυπώθηκε ο Γαλαξίας μας σε δύο φωτογραφίες από το Υπαίθριο Θέατρο “Θαβώρ”: Η μία βλέποντας προς το νότο, στην οποία φαίνεται και το πάνω μέρος της οθόνης του θεάτρου και η άλλη προς το βορρά, στην οποία πίσω από το δέντρο βρίσκεται το Πέτρινο σπιτάκι της Κατασκήνωσης.

Μπορεί η Κατασκήνωση να στερήθηκε φέτος τα “αστέρια” παιδιά της, αλλά μας αποζημίωσε γεμίζοντας αστέρια στον Ουρανό.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή πρωί, ανέλπιστη ευλογία να τελεστεί Θ. Λειτουργία στο Προσευχητάρι. Φίλοι αγαπημένοι ξαναντάμωσαν στον ευλογημένο αυτό τόπο και έδωσαν μια “γεύση” Ουρανού!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Του χρόνου μακάρι τα “αστέρια” μας να επιστρέψουν κι από κοντά στην Κατασκήνωση!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.