Το τελευταίο βράδυ του “The Kosmos Project” στην Ελλάδα

Σχόλια 0
10/08/2017
Το τελευταίο βράδυ του “The Kosmos Project” στην Ελλάδα

Έκλεισε το βράδυ της 6ης Αυγούστου 2017, στην αυλή του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ευόσμου,

η φιλοξενία των Αμερικανών νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Βοστώνης από την Ιερά Μητρόπολή μας.

Ο π. Χριστόφορος Φουστούκος, η πρεσβυτέρα του Κλεοπάτρα, η γραμματέας Ελένη Καλλιώρα και τα 19 Αμερικανόπουλα, αγόρια και κορίτσια, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν το τελευταίο βράδυ τους στην Ελλάδα, ένα ελληνικό γλέντι, αφού για μια εβδομάδα φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας (Ποσείδι και Μακρυνίτσα).

Τη 2η εβδομάδα της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε μοναστήρια της Μακεδονίας και ενορίες της Μητροπόλεως μας, σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, να κάνουν τον περίπλου του Αγίου Όρους αλλά και να δροσιστούν σε ελληνικές παραλίες και να επισκεφθούν την αγορά της Θεσσαλονίκης. Η όλη φιλοξενία έκλεισε με το ελληνικό γλέντι.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας εμπνευστής και οικοδεσπότης της βραδιάς, αποχαιρέτησε τα παιδιά με λόγια εμπνευσμένα, καλώντας τους να πάρουν μαζί τους ότι ωραίο, ορθόδοξο και ελληνικό γνώρισαν και έζησαν στην μητέρα πατρίδα. Ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας του προγράμματος “The Kosmos Project” και ιδιαίτερα το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο.

Κλείνοντας τη βραδιά ο Σεβασμιώτατος κ. Μεθόδιος ευχαρίστησε τη φιλόξενη Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για όλες τις μέρες ιδιαίτερα όμως για το τελευταίο βράδυ, το γεμάτο συγκίνηση, αγάπη και χαρά.

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες εδώ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.