The Kosmos Project: Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κατασκηνώσεων Ι. Μ. Βοστώνης και Ι. Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Σχόλια 0
26/07/2017
The Kosmos Project: Πρόγραμμα Ανταλλαγής Κατασκηνώσεων Ι. Μ. Βοστώνης και Ι. Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Το πρόγραμμα ΚΟΣΜΟΣ – The KOSMOS Project  αφορά στην ανταλλαγή κατασκηνωτών ανάμεσα στην Ιερά Μητρόπολη Βοστώνης των Η.Π.Α. και την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι και περιλαμβάνει και από τις δύο πλευρές, 1 εβδομάδα κατασκηνωτικής ζωής και εμπειρίας και μία εβδομάδα περιηγήσεων. Το εγχείρημα αυτό το οραματιζόταν εδώ και χρόνια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας και έφτασε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να πραγματοποιηθεί και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βοστώνης κ. Μεθοδίου.

Προηγήθηκε πολύ δουλειά και υπερατλαντικές επικοινωνίες, ώστε φέτος, το Καλοκαίρι του 2017, να έχουμε τη χαρά να υποδεχόμαστε 21 νέους με τους συνοδούς τους από την Ι. Μητρόπολη Βοστώνης που έφτασαν την Κυριακή 24 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, για να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων στο Ποσείδι και στη Μακρυνίτσα. Αντίστοιχα, 24 νέοι με τους συνοδούς τους από την Ιερά μας Μητρόπολη, θα έχουν τη μοναδική εμπειρία να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Βοστώνης που βρίσκονται στο New Hampshire.

Τα αγόρια και τα κορίτσια που ήδη φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις στο Ποσείδι και στη Μακρυνίτσα, ενθουσιάστηκαν με την Αβραμιαία και ολόκαρδη φιλοξενία και ενθουσίασαν τα παιδιά που τα υποδέχτηκαν σαν φίλους και φίλες!

Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό εδώ.

Καλές εμπειρίες!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.