Κατασκήνωση Κοριτσιών Δημοτικού Α περίοδος

Σχόλια 0
14/07/2015
Κατασκήνωση Κοριτσιών Δημοτικού Α περίοδος

Η 1η περίοδος των Κοριτσιών Δημοτικού για το 2015 στην Κατασκήνωση ξεκίνησε στις 29 Ιουνίου και τελείωσε με μεγάλη επιτυχία στις 9 Ιουλίου!

148 κορίτσια πέρασαν μοναδικές στιγμές στην Κατασκήνωση στη Μακρυνίτσα, μαζί με τις ομαδάρχισσες, τις εθελόντριες μαγείρισσες και τα υπόλοιπα στελέχη που άγγιζαν τα 50 άτομα!!!

Την Τρίτη 7 Ιουλίου είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να υποδεχθούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, στον οποίο επιφυλάξαμε ένα όμορφο μεσημεριανό.

Τα κορίτσια έπαιξαν, αθλήθηκαν, κολύμπησαν, τραγούδησαν, ψυχαγωγήθηκαν και πέρασαν ιδιαίτερες ξέγνοιαστες στιγμές σε μια Κατασκήνωση, όπως τη θέλουμε, που μέρα με την ημέρα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την ομορφαίνουμε, αλλά ομορφαίνει πολύ περισσότερο από τα όμορφα πρόσωπα που φιλοξενούνται εκεί!!!

Και του χρόνου!

 

Sorry:
- Please recheck your ID(s).
- If you are showing a private album, check that the "Retrieve Photos From" option is set to "User's Private Album" and that the Authorization Key is correct.
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.