Σεμινάριο Θεολόγων στην Κατακόμβη

Σχόλια 0
19/11/2014
Σεμινάριο Θεολόγων στην Κατακόμβη

Την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 η Κατακόμβη φιλοξένησε το επιμορφωτικό Σεμινάριο των Θεολόγων Εκπαιδευτικών με θέμα “Το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας: Η έμπρακτη Αλληλεγγύη”. Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του Σχολικού Συμβούλου Θεολόγων κ. Πολύβιου Στράντζαλη και της Προϊσταμένης του Τμήματος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ευαγγελίας Ψυχογυιού.

Το Σεμινάριο χαιρέτισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου κ. Ιωάννης Καμαρινός, ενώ χαιρέτισε και παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.

Εισηγητές ήταν οι:

  • κ. Πέτρος Παναγιωτόπουλος, Δρ. Θεολογίας, με θέμα “Εκκλησία και Κοινωνική Αλληλεγγύη”
  • π. Γεώργιος Μίλκας, Θεολόγος, Προϊστάμενος των Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου και Ευαγγελισμού Ευόσμου, με θέμα: “Ιστορία και γεωγραφία της περιοχής και του έργου της Εκκλησίας”
  • κ. Ζαφειρούλα Αμπατζή, Θεολόγος, Μέλος του Συμβουλίου Φιλόπτωχου Ταμείου του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου, με θέμα: “Διακονία Αγάπης”
  • κ. Νικόλαος Τσιαδήμος, Καθηγητής Αγγλικών και Θεολόγος, με θέμα: “Η παιδαγωγική αξιοποίηση του κοινωνικού έργου της Εκκλησίας”
  • κ. Ευαγγελία Ψυχογυιού, Προϊσταμένη του Τμήματος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα: “Το κοινωνικό σχολείο”
  • κ. Πολύβιος Στράντζαλης, Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων, με θέμα: “Σχεδιασμός εκπαιδευτικών δράσεων – ενδεικτικές προτάσεις”

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση.



Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Μπορείτε να γράψετε κάποιο σχόλιο

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί . Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.